Agrotourism ISTRIA PARTNER Bratulići

AGRO ISTRIA PARTNER, Bratulići is a rural boarding house with five rooms (two 2-bed, two 3-bed and one 4-bed), each with its own bathroom and toilet, TV, WiFi, air conditioning and heating and a restaurant whose working hours telephone announcement of the arrival of the guest and is available to guests of the pension, with a capacity of 40 seats indoors and 40 seats on the summer terrace.

Na staroj cesti Pula-Rijeka ,20 km od Pule i njene zračne luke,7 km od mora u općini Marčana,općini sa najviše priobalja u Istri,u malenom istarskom selu Bratulići , selu sa 20-tak stalnih stanovnika i nekoliko modernih kuća sa bazenima,smjestio se,na tradicionalan način,2005.godine sagrađen seoski pansion AGROTURIZAM ISTRA PARTNER.

DOČEK NOVE 2014. GODINE SA NOĆENJEM U

AGROTURIZMU ISTRA PARTNER BRATULIĆI

Period ponude – 26.12.2013.-02.01.2014

AGROTURIZAM ISTRA PARTNER Bratulići organizira smještaj i boravak te doček Nove 2014.godine grupi prijatelja,rođaka ili poslovnih partnera.

Ponuda DOČEKA NOVE 2014.GODINE u AGROTURIZMA ISTRA PARTNER,Bratulići sastoji se od TRI RAZLIČITA PAKETA PONUDE i sadržava smještaj , konzumaciju i rekreativne sadržaje .

Rekreativni sadržaji nisu obvezni,uključuju se po želji grupe.

Pansionski kapacitet sastoji se od 6 zasebnih smještajnih jedinica-soba,dvije dvokrevetne,dvije trokrevetne i dvije četverokrevetne sobe koje se mogu iznajmiti pod slijedećim uvjetima,

PRVI PAKET-za dva dana,jedno noćenje,dolazak 31.01.dobrodošlica,pripreme za Novogodišnju večeru u konobi AGRO u sastavu seoskog pansiona AGROTURIZAM ISTRA PARTNER,Novogodišnja večera uz glazbeno instrumentalni sastav FANTASY , gost večeri SERĐO VALIĆ,vatromet,noćenje,prvoga dana Nove 2014.god.kasnije ustajanje, istarski doručak ili lagani ručak,odlazak

cijena poosobi 990,00 kn

 • DRUGI PAKET-za tri dana,dva noćenja,dva doručka ,dvije večere( Novogodišnja večera sa vatrometom uključena)

 • dolazak 30. ili 31.12.,dobrodošlica,posjetaAdrenalin parku Glavani,lagano razgledavanje istarskih kulturnih ili prirodnih znamenitosti ili jednostavna druženja uz ognjište.

 • Novogodišnja večera uz grupu FANTASY I i SERĐA VALIĆA,vatromet,istarski doručak ili lagani ručak po buđenju 01.01.2014.jahanje na obližnjemranču BARBA TONE(po želji),prva večera u Novoj Godini(za goste do 02.01.) odlazak 01.01. ili 02.01.,

  cijena po osobi1590,00 kn

 • TREĆI PAKET-za tri i više noćenja ,polupansion(doručak,večera) - 340,00 kn/osob/dan

  Dodatak za Novogodišnju večeru uz grupu FANTASY i SERĐA VALIĆA ,

  + 500,00 kn/osoba

  TERMINI REKREATIVNIH SADRŽAJA SU PROMIJENJIVI.

  Grupa gostiju mora imati minimalno 6-12 odraslih osoba.

Akontacija rezervacije je obvezna ,50% iznosa cijene paketa

Kreditne kartice ne primamo

Želite li pak, predložiti način i vrijeme boravka u terminu DOČEKA NOVE 2014.GODINE U AGROTURIZMU ISTRA PARTNER,Bratulići,koji se razlikuje od navedenog a Vama više odgovara slobodno nas kontaktirajte.

Sve Vaše upite ili predbilježbe primamo do 20prosinca.(ako se kapaciteti prije ne zatvore),kada zatvaramo ponudu DOČEKA NOVE GODINE U AGROTURIZMU ISTRA PARTNER BRATULIĆI za smještaj i doček Nove 2014.godine

POSEBAN PAKET ZA NOVOGODIŠNJU VEČERU I DOČEK NOVE 2014.GODINE U AGROTURIZMU ISTRA PARTNER BRATULIĆI(Novogodišnja večera,bez noćenja)

-GOSTI VEČERI-

glazbeno-instrumentalni sastavFANTASY

i SERĐO VALIĆ

rezervacija stola za minimalno 4 osobe

cijena 590,00 kn/osoba

Kapacitet restorana u Novogodišnjoj noći,cca 30 osoba

Obvezna akontacija rezervacije u iznosu od 200 kn/osoba(uplata na žiro račun)

Kreditne kartice ne primamo

U cijeni večere su rakije dobrodošlice, šampanjac i naša domaća vina,

ostala pića naplačuju se zasebno.

Organizator si dozvoljava izmijene u Novogodišnjem meniju ali samo na

bolje i više.

MENI NOVOGODIŠNJE VEČERE

-dobrodošlica,rakije i kanapei-

20,30 h Počinjemo....

pršut,sirevi,suhi ombolo,panceta suha,šparuge i gljive salata

... i onda oko 21,15 h pa do 22,15h u tri lagana slijeda...

fuži u umaku od tartufa

ravioli punjeni sirom u umaku od vrganja

njoki u umaku od mesa istarskog boškarina

a onda oko 23,00 h glavni slijed na ispračaju Stare godine..

pileći file punjen sirom,

svinjski file punjen pršutom

teleći ramstek u umaku od divljih šparuga

prilozi,salata

...pa prije 24,00 h brzo šampanjac i čaše na stol...

.....vatromet,čestitke,ples pa oko 01,30 h opet...

lagani novogodišnji roštilj

odojak sa ražnja(hladni)

... te oko 02,00h popunimo praznine sa...

Novogodišnjom Partner tortom,

i domačim kolačima....

......plešemo i kantamo do kle moremo i

pozdravimo se,ako bog da,k litu...

SRETNO

Seoski pansion AGROTURIZAM ISTRA PARTNER,Bratulići u vlasništvu je obitelji Lupetina,obitelji koja pretežito sama,bez drugih uposlenika pruža usluge smještaja u pet ambijentalno u staroistarskom stilu uređenim sobama(u cijenu kojih je uračunat klasični hotelski doručak dok istarski doručak nudimo uz prethodnu najavu) i prehrane u našem restoranu AGRO,restoranu za čiji je dolazak potrebna prethodna telefonska najava dolaska a idealan je za potrebe gostiju pansiona.

U restoranu AGRO,koji je sastavni dio seoskog pansiona AGROTURIZAM ISTRA PARTNER nudimo namirnice prirodnog podrijetla dijelom iz vlastitog uzgoja a dijelom iz uzgoja lokalnih obiteljskih gospodarstava.

Nađe se tu svih tradicionalnih istarskih specijaliteta,pršuta,sireva,ručno rađenih tjestenina,,domaće janjetine,mesa od kozlića,meso istarskog boškarina,umaka od tartufa,šumskih gljiva,salate od ukiseljenih šparuga ili gljiva koje proizvode domaćini,kućnih marmelada,šumska jagoda,šljiva,dunja ili pak kiwija iz vrta koji na terasi restorana pruža posebnu hladovinu u ljetnim mjesecima..

Gostima seoskog pansiona AGROTURIZAM ISTRA PARTNER pruža se mogučnost da sa vlasnicima idu u branje prvih šumskih šparuga(početkom IV mjeseca),da idu u pokazno traženje tartufa(V i X mjesec) te da s njima obiđu okolne šume u potrazi za jestivim gljivama(X,XI mjesec) a kojih su vlasnici pansiona izvrsni poznavatelji.

Naravno,u ljetnjim mjesecima,kada je naš seoski pansion AGROTURIZAM ISTRA PARTNER,Bratulići pretežito pun znatiželjnika u potrazi za novim oblicima,djelomično aktivnih odmora i povratnika iz prošlih ljetnih sezona,vlasnici im nude savjete vezane za posjete prirodnim i kulturnim znamenitostima u Istri od nacionalnog parka Rt Kamenjak i Brijunsko otočje do amfiteatra,arene u Puli,posjete staroistarskim gradovima i gradićima poput Rovinja,Grožnjana ili Motovuna.

Seoski pansion AGROTURIZAM ISTRA PARTNER,Bratulići,gostima nudi i usluge organiziranja škole jahanja na ranču BARBA TONE,pecanja,školu i vožnju quadovima,jeep safari u vlasništvu naših prijatelja iz ISTRA ADVENTURE ili posjetu adrenalin parku u 2km udaljenom selu Glavani.

Izletima ili odlaskom na 7km udaljene divljih plaže do kojih obično vode bijeli, neasvaltirani putevi,upotpunjuju svoju potrebu za istraživanjem našeg prelijepog istarskog kraja a onda se navečer vračaju u pansion gdje ih očekuju vlasnici sa dnevno svježim specijalitetima rađenih po njihovim željama.

Nakon večere i čašice domačih istarskih vina ,bijele malvazije,crnog terana ili slatkih ili suhih rosea i muškata te uz nezaobilaznu domaću rakiju raznih okusa naši su gosti spremni za noćni počinak za kojeg su mnogi rekli da ih tišina u noći protkan hukom sove ili udaljenog laveža pasa jednostavno očara i ne pušta da utonu u san.

Zato a i zbog načina prehrane u našem restoran AGRO ,koju baziramo na lokalno i vlastito uzgojenim namirnicama, mnogi gosti naš pansion nazivaju pravim malim ISTARSKIM AGROTURIZMOM,destinacijom koja objedinjuje poslove u vlastitim vrtovima,susrete sa seoskim životinjama i upoznavanje suživota s njima te izlete i kupanje na još uvijek čistim i netaknutim divljim plažama istočne Istre na potezu od Pule do labinskog turističkog okupljališta ,Rabca te konzumaciju svih delicija našeg kraja.

Godinama imamo veliki broj gostiju koji se vračaju na naše imanje te nas sama ta činjenica natjera da svake godine budemo još bolji i raznovrsniji sa svojom ponudom.

Dođite i uvjerite se!

Weather forecast for Pula

Prognoza vremena za Pula
Nedjelja
14.07.2024
Prognoza vremena za Pula
Ponedjeljak
15.07.2024
Prognoza vremena za Pula
Utorak
16.07.2024
Prognoza vremena za Pula
Srijeda
17.07.2024
Prognoza vremena za Pula
Četvrtak
18.07.2024
Prognoza vremena za Pula
Petak
19.07.2024
Prognoza vremena za Pula
Subota
20.07.2024
Prognoza vremena za Pula
Nedjelja
21.07.2024