Ferienhaus "Kod Štefa"

Das Ferienhaus am Ufer der Donau ist ideal für Liebhaber von Angeln, natürlicher und kultureller Schönheit, Weinliebhaber, Radfahrer gelegen. Entdecken Sie den Charme Ostslawoniens mit Familie oder Freunden, denn das Haus bietet Platz für bis zu 8 Personen. Haustiere sind willkommen!

U slavonskom selu Dalj, gdje „Dunav ljubi nebo“, a njegovi stanovnici žive od rijeke i njenih bogatstva, istovremeno poštujući njenu ljepotu i snagu, nalazi se kuća za odmor „Kod Štefa“.

Kuća se nalazi uz šetnicu koja se proteže desnom obalom Dunava, a svojom veličinom i kapacitetima ugodno će smjestiti 5 osoba, uz moguće korištenje dva dodatna ležaja i dječjeg krevetića. Kuća sadrži 3 spavaće sobe, veliki dnevni boravak s izlazom na terasu, kuhinju, kupaonu i zasebni toalet.

Na raspolaganju gostima je i veliki roštilj u dvorištu kuće, a u pripremljenim delicijama možete uživati pod drvenom sjenicom zagrnutom ružama.

Nadamo se da ćete tijekom svog boravka biti u prilici probati neko od voća koje raste u našem malom ali bogatom voćnjaku, slobodni ste poslužiti se!

Rado ćemo vam pomoći sadržajno kreirati svoj boravak, Dalj i okolica su zanimljivi za ljubitelje čiste i netaknute prirode, vinoljupce, ribiče, ljubitelje arheologije, astronomije (U Dalju se nalazi Kulturni znanstveni centar "Milutin Milanković") i kulturnih znamenitosti. Ukoliko samo tražite mir, dovoljno će biti sjesti u dvorište kuće i duboko udahnuti uživajući u tišini i mirisu rijeke, krenuti u šetnju ili se možda osvježiti na jednoj od dviju daljskih plaža.

Iz Dalja možete posjetiti Osijek, Aljmaš, Vukovar, Erdut, Kopački rit..

Vremenska prognoza za Vukovar

Prognoza vremena za Vukovar
Srijeda
19.06.2024
Prognoza vremena za Vukovar
Četvrtak
20.06.2024
Prognoza vremena za Vukovar
Petak
21.06.2024
Prognoza vremena za Vukovar
Subota
22.06.2024
Prognoza vremena za Vukovar
Nedjelja
23.06.2024
Prognoza vremena za Vukovar
Ponedjeljak
24.06.2024
Prognoza vremena za Vukovar
Utorak
25.06.2024
Prognoza vremena za Vukovar
Srijeda
26.06.2024