Ferienwohnungen - Natur

Verbringen Sie Ihren Urlaub - jährlich, am Wochenende oder täglich - in einer Oase der Ruhe. Das Haus befindet sich in der Nähe von Samobor auf einer Höhe von 430 m. Die Ruhe und Privatsphäre der Umgebung ermöglicht es Ihnen, sich von alltäglichen Sorgen und Pflichten zu erholen. Das Haus ist neu, modern ausgestattet und bietet Platz für bis zu 15 Personen.

Provedite odmor – godišnji, vikend ili dnevni u oazi mira.
Kuća se nalazi u blizini Samobora, smještena je na nadmorskoj visini od 430 m. Mir i privatnost koje pruža okruženje omogućit će Vam da se odmorite od svakodnevnih obaveza. Kuća je nova, moderno opremljena, smještajnog kapaciteta do 15 osoba. Na prvoj etaži se nalaze konoba, kuhinja i velika terasa sa pečenjarom za roštilj i ražanj te sanitarni čvor s tuš kabinom Terasa je otvorena, a po potrebi natkrivena tendom. Na drugoj etaži se nalazi dnevni boravak s otvorenim kaminom, kuhinja, blagovaonica i WC, na trećoj etaži se nalaze četiri spavaće sobe (dvije s bračnim krevetima), hodnik i kupaonica s Wc-om. Kuća ima i veliki parking od cca 8 parkirnih mjesta od kojih su dva parkirna mjesta natkrivena.
Ako poželite, za samo 10-ak minuta naći ćete se u prekrasnom gradiću Samobor, upoznati se sa njegovom prošlošću i sadašnjošću, kušati čuvene samoborske kremšnite i uživati u sadržajima koje ovaj gradić nudi svojim posjetiteljima. Odlučite li pak razgledati Zagreb, a ujedno obaviti i shopping, 30-ak minuta lagane vožnje i tu ste - pred vama su muzeji, povijesne znamenitosti, sakralne građevine, spomenici kulture, dućani, shopping centri, tržnice i trgovi. Grad je prepun znatiželjnih posjetitelja iz cijelog svijeta.
Cijena dnevnog najma s noćenjem kompletne kuće - (2 dana i jedno noćenje) iznosi 1500,00 kn. Za boravak duži od 3 dana mogući su dogovori po pitanju cijene.
Za sve detaljne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail-a: petkovichrvoje69@gmail.com

Vremenska prognoza za Zagreb

Prognoza vremena za Zagreb
Petak
09.06.2023
Prognoza vremena za Zagreb
Subota
10.06.2023
Prognoza vremena za Zagreb
Nedjelja
11.06.2023
Prognoza vremena za Zagreb
Ponedjeljak
12.06.2023
Prognoza vremena za Zagreb
Utorak
13.06.2023
Prognoza vremena za Zagreb
Srijeda
14.06.2023
Prognoza vremena za Zagreb
Četvrtak
15.06.2023
Prognoza vremena za Zagreb
Petak
16.06.2023