Paintballverein Dum-dum

Probieren Sie Adrenalinspaß und zeigen Sie Ihre taktischen Fähigkeiten auf dem größten Freilandfeld im Landkreis Krapina-Zagorje

Okusite adrenalinsku zabavu i pokažite svoje taktičke vještine na najvećem openfield terenu u Krapinsko-zagorskoj županiji.

  • mogućnost najma cjelokupne opreme te najam poligona za igrače koji posjeduju vlastitu opremu
  • najveći openfield teren u Krapinsko-zagorskoj županiji
  • udaljenost 10 minuta vožnje automobilom od centra Oroslavja
  • posebno prilagođen kako bi igra bila zanimljiva malim i velikim grupama
  • u sklopu terena nalazi se objekt u kojem se može odmoriti i okrijepiti nakon igre
  • roštilj na korištenje

Novo osnovani klub koji djeluje na području Krapinsko-zagorske županije. Bavimo se organiziranjem rekreativnog igranja paintball-a za pojedince, organizirane grupe, športske klubove, firme, ukratko za sve ljude koji su željni dobre zabave.

Prostrana livada od cca 6 000 m2 uređena je po svim kriterijima, zanimljivostima igre i popratnim mjestom i sadržajem za odmor, opuštanje i druženje poslije igre.

Na terenu imate osiguran parking i zidani roštilj koji vam je na raspolaganju ako želite okrijepu nakon bitke ili za razne proslave.

Sam teren je veličine cca 5 000 m2 čine ga bunkeri, barijere, zakloni i ostalo, isključivo je uređen sa postojećim prirodnim materijalima (drvo, zemlja, pijesak..) te zadovoljava sve kriterije zaštite okoliša.

Pozivamo Vas, ukoliko još niste iskusili pravi paintball, da se najavite i posjetite naše teren gdje možete isprobati sve paintball igre i gdje će te osjetiti prava uzbuđenja koja Vam samo paintball može pružiti.

Cjenik

PAKETI:

S paket – oprema + 150 kuglica = 110 kn

M paket – oprema + 250 kuglica = 140 kn

L paket – oprema + 350 kuglica = 170 kn

XL paket – oprema + 500 kuglica = 210 kn

NAPOMENA:

Na paintball je preporučljivo ponijeti dobru obuću (tenisice, čizme, planinarske cipele) te rezervnu suhu odjeću. Klub Paintball DUM-DUM svakom igraču daje odijelo (kombinezon) na korištenje, no dobro je imati sa sobom suhu odjeću u koju se može presvući nakon igre.