Robinson-Lager "Leskar" - Mrežnica

Entdecke die Abenteurer in dir und gib dir eine ganz neue Erfahrung! Am Ufer des Flusses Mrežnica bieten wir Unterkunft in Holzhütten und Vermietung von Campingplätzen für die Unterbringung in Zelten. Erleben Sie die Schönheit der Natur und den schönen Fluss Mrežnica!

Za sve one koji su jedva dočekali lijepo vrijeme kako bi pobjegli u prirodu i „napunili baterije“ otvorili smo robinzonski kamp uz jednu od najljepših rijeka u Hrvatskoj – Mrežnicu. Pobjegnite s vrućeg gradskog asfalta i doživite nešto potpuno novo u čarima prirode ovog kraja.

U kampu Vam nudimo usluge smještaja. Ukoliko ste već iskusni u kampiranju dođite s vlastitim šatorom i opremom te iznajmite kamp mjesto, a za one malo manje hrabre koji će tek otkriti ovakvu vrstu boravka omogućili smo smještaj u drvenim kućicama. Za hranu i vodu se brinete sami, a mi smo Vam pripremili mjesta za roštiljanje. Kamp je pogodan za sve uzraste, a za goste kampa osiguran je sanitarni čvor.

Ovo mjesto savršeno je za opuštanje, uživanje i bijeg od užurbane svakodnevice. Sami odaberite kako ćete provoditi vrijeme kod nas, iskoristite što Vam priroda nudi. Kupajte se u Mrežnici, smaragdnoj ljepotici našeg kraja. U blizini kampa nalaze se slapovi, uživajte u samom pogledu, sjednite pod slapiće i isprobajte „prirodnu masažu“ vodom. Rijeka Mrežnica poznata je i po brojnim vrstama riba zbog kojih ribiči dolaze iz svih krajeva Hrvatske, tako da je i ribolov jedna od mogućih aktivnosti u našem kampu. Zaljubljenicima u floru i faunu preporučujemo šetnju i istraživanje okolnih šuma. Doživljaj i sliku netaknute prirode u okolnim šumama i livadama upotpunit će razni šumski plodovi, brojne vrste gljiva, ali i ljekovite biljke. Osim brojnih ptica čiji će Vas pjev pratiti na svakom koraku, možda Vas putem pozdravi i razigrana vjeverica ili divlji zec. Velike su šanse da ćete vidjeti i poneku srnu ili srndaća koji znaju posjetiti kamp rano ujutro. U kampu će Vam redoviti gosti biti par labudova, patke, kornjače, a navečer s kreketanjem počinju žabe. Ljubitelji fotografije svakako kod nas mogu naći mnoštvo zanimljivih motiva za objektive svojih fotoaparata. Kod nas nema gradske buke, već samo one prirodne koja dolazi od obližnjeg slapa, ptica i žaba, a za gradsku rasvjetu zamjena su mjesec i zvijezde. Dovedite i svoje kućne ljubimce, dobrodošli su kod nas!

Rijeka Mrežnica prepoznatljiva je po brojnim sedrenim barijerama. Na dužini njenog toka od 64 km nalaze se čak 92 sedrene barijere koje su u nejednakom rasporedu ispresijecale rijeku. Kako bi bolje doživjeli ljepotu mrežničkih slapova nudimo Vam mogućnost organiziranja raftinga u suradnji s agencijom Kanuking avanturom.

Ispunite svoj dan raznim aktivnostima ili se jednostavno opuštajte i ljenčarite u potpuno prirodnom okruženju uz prekrasnu rijeku Mrežnicu.

KAKO DO NAS…

- osobnim automobilom iz smjera Zagreba: autocestom do Karlovca, dalje cestom Duga Resa – Belavići – Donji Zvečaj – Zvečaj – Gornji Zvečaj

- u blizini kampa nalazi se željeznička postaja Gornji Zvečaj te je vrlo jednostavno i povoljno doći vlakom

Za sve detalje i dodatne informacije obratite se našoj ljubaznoj voditeljici kampa koja će Vam pomoći u organizaciji boravka kod nas.

Kućni ljubimci su dozvoljeni.

Vremenska prognoza za Karlovac

Prognoza vremena za Karlovac
Srijeda
08.12.2021
Prognoza vremena za Karlovac
Četvrtak
09.12.2021
Prognoza vremena za Karlovac
Petak
10.12.2021
Prognoza vremena za Karlovac
Subota
11.12.2021
Prognoza vremena za Karlovac
Nedjelja
12.12.2021
Prognoza vremena za Karlovac
Ponedjeljak
13.12.2021
Prognoza vremena za Karlovac
Utorak
14.12.2021
Prognoza vremena za Karlovac
Srijeda
15.12.2021