Stara Lika - ländlicher Tourismus

Wenn Sie Lika, die kroatische Heimat der Bären, und eine echte ländliche Atmosphäre zu jeder Jahreszeit erleben möchten, um die kalten Lika-Winter oder Sommer-Lika-Nächte mit der unvermeidlichen Deckung zu spüren, dann ist Stara Lika die richtige Adresse für Sie.

Stara Lika pruža vam ono najdragocjenije, mir i odmor za dušu. U okruženju netaknute prirode mir vam jedino može narušiti cvrkut ptica ili vas može iz dubokog sna u rano, uvijek prohladno ličko jutro probuditi seoski pijetao. Uživat ćete u ugodnom i jedinstvenom ambijentu obiteljske atmosfere i u ekološki očuvanoj prirodi koju malo gdje možete naći.

Na raspolaganju su dvije kuće uređene u autohtonom ličkom stilu u kome dominira drvo i kamen. Osim dnevnih boravaka uređenih u ličkom ambijentu, na raspolaganju imate, trokrevetnu, dvokrevetne i jednokrevetne sobe u drvetu, opremljene starim ličkim namještajem.

Pored smještaja u ličkim kućama na raspolaganju imate brend Stare Like „ličku sjenicu" pod krošnjama borova u kojima ćete uživati u našim gastronomskim specijalitetima tijekom većeg dijela godine, ispijanju prvih jutarnjih kava, ili pak uživanju u dugim noćima uz vatru pravog ličkog ognjišta.

Boraveći kod nas, osjetit ćete toplinu i ljubav i s nama oživjeti duh Ličke tradicije. Dočekujući svakog gosta, mi imamo na umu samo jedno - da mu odmor u Staroj Lici i u Lici bude ugodan i relaksirajući. Spremni smo vam ponuditi pravu ličku gostoljubivost i dobrodošlicu, sastavljenu od prirodnih ljepota i jednostavnih, ali zdravih pravih domaćih autohtonih proizvoda. Moći ćete tako kušati naše domaće ličke proizvode pripremljene u našoj kući, otići na šetnje po našim imanjima i biciklom ili čamcem istražiti sve prirodne ljepote kraja u koji ste došli.

Stara Lika je tijekom svakog godišnjeg doba lijepa i nezaboravna. Na vama je da odlučite hoćete li nas posjetiti u jesen kada priroda igra čarobnu igru boja s lišćem koje nagovješćuje dugu ličku zimu, a koja je na Staroj Lici posebna priča, ili na proljeće kada se priroda budi iz dugog zimskog sna, ili na ljeto kada vam kod nas umjesto klime treba pokrivač za spavanje. Jednostavno mi smo prava oaza mira i spokoja što će vam ulijevati pozitivnu energiju i napuniti vaše baterije života.

Vremenska prognoza za Gospić

Prognoza vremena za Gospić
Srijeda
19.06.2024
Prognoza vremena za Gospić
Četvrtak
20.06.2024
Prognoza vremena za Gospić
Petak
21.06.2024
Prognoza vremena za Gospić
Subota
22.06.2024
Prognoza vremena za Gospić
Nedjelja
23.06.2024
Prognoza vremena za Gospić
Ponedjeljak
24.06.2024
Prognoza vremena za Gospić
Utorak
25.06.2024
Prognoza vremena za Gospić
Srijeda
26.06.2024