Wohnung Ada

Apartment ADA bietet Ihnen: Erholen Sie sich vom Alltagsstress, der ruhigen Ecke und der Bergluft. Wir bieten einen großen Parkplatz, Nutzung des Pavillons, Grill, separater Eingang, Diskretion. Ein Apartment verfügt über 1 Schlafzimmer mit Doppelbett, Bad, Waschmaschine, Miniküche, Kühlschrank, TV, kostenloses Internet, Terrasse, während das andere Apartment 3 Schlafzimmer mit Doppelbett, ein Gemeinschaftsbad und eine Miniküche, ebenfalls vom Wohnbereich getrennt, enthält. Wenn Sie einen längeren oder kürzeren Urlaub oder nur eine Übernachtung wünschen, stehen wir Ihnen gerne zur Verfügung. Wir sind von 0-24 Stunden erreichbar. Für weitere Informationen wenden Sie sich bitte an die angegebene Handynummer, wenn Sie länger nicht zu Hause sind.

Apartman „Ada“ smješten je u malom ličkom mjestu Gračac, na tromeđi puteva Knin – Gospić- Zadar. Nalazi se nadomak mora, a opet daleko od buke, gdje se možete odmoriti u tišini i uživati u svom vikendu, u neposrednoj blizini jezera Štikada, gdje možete provesti svoj odmor uz pecanje, bez automobila i gradske vreve.

Do jezera možete lako doći i biciklom, tako da mirno možete promatrati netaknutu prirodu, nadomak Velebita. U Gračacu se sudaraju topla i hladna klima, tako da se preko ljeta možete kupati i biti na moru cijeli dan, a opet se navečer vratiti u ugodnu ličku klimu, gdje možete spavati cijelu noć, bez komaraca. Ujutro Vas u apartmanu mogu probuditi zvukovi pijetlova , ali sve je to simpatično čuti i samo se sjetite tada da nema zvukova automobila koji buče kraj Vas nego možete lagano ujutro na terasi ispod vinove loze ispijati prvu jutarnju kavu.

Sam apartman „Ada“ nudi i mogućnost da se okušati sami u pripremi svog roštilja, čak i ako vani pada kiša, na more ne možete, ali Vam je dan ispunjenjen jer možete zadovoljno boraviti ispod sjenice , pod krovom i zamišljati kako ujutro , možda ne morate na posao, već možete provesti makar još jedan ili više dana nadomak Plitvičkih jezera ili NP Paklenica. Samo mjesto gradić ima jedinstvenu ponudu- špilje „Cerovačke pećine“ koje nude fantastične prizore unutar same špilje.

A ako se možda poželite još prirode sam NP Plitvička Jezera je nekih 100-tinjak km udaljen od Gračaca, kao i izvor rijeke Une u Srbu ili možda NP Krka.

I još jedna od velikih zanimljivosti našega kraja je svakako blizina rodne kuće velikog izumitelja Nikole Tesle u Smiljanu pokraj Gospića udaljenog od Gračaca svega 30-tak minuta vožnje, a koju vrijedi pogledati.

Privlačna ponuda apartmana „Ada“ je i pogled i mogućost vožnje starim seoskim kolima sa konjima, naravno uz prisutnost vlasnika, koji kaže da je u svom paru konja Cvetku i Ali pronašao duševni mir i ispunjenje.

Zanimljivo je i što možete čuti zvuk vlaka koji prevozi putnike i možda ih sa čežnjom gledati, pa se možda čak i odlučite vlakom provozati do starog kraljevskog grada Knina i pogledati Kninsku tvrđavu, a onda opet navečer vratiti u Liku i zadovoljno se vratiti sutradan na posao, jer ste proveli jedan krasan vikend, možda bez mobitela, bez e – maila, i pomisliti kako je nekad bio život zanimljiv bez tolike današnje tehnike, a opet pun zadovoljstva.

Ali ako nista od gore navedenoga nije po vasem ukusu, možete također i samo prenoćiti.

Putujete na dulje relacije prema Splitu i dalje poželite li malo odmoriti?

Apartaman „Ada“ vam nudi također i noćenja. Naime možete prenoćiti i ujutro popiti kavu i mirne i bistre glave nastaviti dalje.

Dođite i uvjerite se sami u zanimljivu ponudu apartmana „Ada“ , a tko zna, možda Vam se svidi i opet poželite doći !

Vremenska prognoza za Gračac

Prognoza vremena za Gračac
Nedjelja
19.05.2024
Prognoza vremena za Gračac
Ponedjeljak
20.05.2024
Prognoza vremena za Gračac
Utorak
21.05.2024
Prognoza vremena za Gračac
Srijeda
22.05.2024
Prognoza vremena za Gračac
Četvrtak
23.05.2024
Prognoza vremena za Gračac
Petak
24.05.2024
Prognoza vremena za Gračac
Subota
25.05.2024
Prognoza vremena za Gračac
Nedjelja
26.05.2024