Wohnung Eva Lepoglava

Ferienhaus, Wohnung, Zimmer in der Nähe von Lepoglava für 1-10 Personen zu erschwinglichen Preisen. Das Hotel liegt auf 400 m über dem Meeresspiegel. Höhe in ruhiger Lage mit herrlichem Blick auf die umliegenden Berge und die Stadt Lepoglava. Das Haus ist ein großartiger Ort für den Rest von Körper und Seele in der Nähe des Waldes und einer echten ländlichen Idylle. Wir empfehlen es für Familien, Sportler, Freizeitsportler oder Menschen, die dem beschleunigten Tempo der Stadt entfliehen möchten.

Kuća za odmor (registrirana kao "Apartman 'Eva'' smještena na 400 m nadm.visine s prekrasnim pogledom na najvišu planinu Hrvatskog zagorja Ivančicu, grad Lepoglavu, te okolna sela i šume koji Vas mame da ih posjetite u svako godišnje doba.
Kuća je smještena na mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini šume, te je pogodna za prihvat obitelji s djecom, planinare, bicikliste, paraglajdere, ribiče ili ljude željne mira i odmora za tijelo i dušu.
Blizina Lepoglave, Trakošćana, planina Ravne gore, Ivančice i Strahinjčice zasigurno je odlično mjesto za za Vaš odmor.
Kuća je idealan za smještaj 10 odraslih osoba. Za Vas u ponudi imamo četiri (4) spavaće sobe, sa zasebnim kupaonicama i TV prijemnicima i jedan dodatni ležaj za dvije osobe u dnevnom boravku. Dvije spavaće sobe u potkrovlju imaju posebne ulaze, pa se mogu prema željama i potrebi pojedinačno iznajmiti. U sklopu apartmana nalazi se terasa za 12-15 osoba koju možete koristiti za proslave svojih djevojačkih, momačkih, rođendana, ili jednostavno pripremiti roštilj za svoju obitelj i prijatelje. Terasa je potpuno opremljena za ugodna druženja sa kamin-roštiljem, sudoperom sa tekućom toplom vodom, šankom, frižiderom, te velikim stolom sa klupama. Za naše goste i pripremu njihovih delicija imamo na raspolaganju kotlić na tronošcu, te više veličina "tanjura" za kotlovinu. Drva su gratis. Kuća je projektirana tako da postoji mogućnost raznih kombinacija smještaja, te može prihvatiti od 1 do 10 osoba, a za više je potreban raniji dogovor.
U ponudi imamo kvalitetno sortno vino i razne vrste rakija.
Vaši ljubazni domaćini žive u obližnjoj obiteljskoj kući, te Vam stoje na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

S nama ćete probati pravu zagorsku kapljicu i opojne voćne rakije, a rado ćemo vam otvoriti i stari obiteljski podrum. Pokazat ćemo vam svu gostoljubivost zagorskog kraja, a naša hiža postat će vaš privremeni dom.
DOBRO MI DOŠEL PRIJATELJ…
www. steficar.com

Vremenska prognoza za Krapina

Prognoza vremena za Krapina
Nedjelja
23.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Ponedjeljak
24.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Utorak
25.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Srijeda
26.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Četvrtak
27.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Petak
28.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Subota
29.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Nedjelja
30.06.2024