Wohnung in Plitvicer Seen Ethno Garten

Der Ethno-Garten ist eine Ferienoase, die die perfekte Kombination aus Entspannung mit aktivem Urlaub und Freizeit bietet.

O Plitvičkim jezerima ispričane su legende i priče, među najljepšim su prirodnim znamenitostima u Europi i najpoznatiji nacionalni park u Hrvatskoj. Sastojie se od 16 jezera, koja se stepenasto prelijevaju i silaze jedno u drugo te pritom stvaraju prekrasne slapove. Uvrštena su zbog svoje raznolikosti u popis Svjetske prirodne baštine od strane UNESCO-a.

Tu u području netaknute prirode, u središtu prirodnog fenomena, nalazi se mjesto koje Vam želimo pokazati.Pripremili smo za Vas apartmane u kojima možete ostati dugo, u koje se možete ponovno vratiti nakon dugih istraživanja,čiju okolinu sigurno nećete zaboraviti.

Neće biti dovoljno vremena da posjetite sva očaravajuća mjesta iznikla iz plavo-zelenih jezera i stoljetnih šuma. Zato će jedan Vaš dolazak biti poziv da se vratite ponovno. . . . .Svi apartmani uređeni su u autohtonom stilu, opremljeni namještajem od prirodnog drva i uređene u skladu sa tradicijom ovog kraja .

Osim apartmana imamo zajednički prostor za druženje, veliki zeleni prostor za igru i razonodu, slobodno parkiralište i vrt za odmaranje ispod krošanja drveća.sa prekrasnim pogledom.Apartmani se sastoje od spavaće sobe(za dvije osobe), dnevnog boravka sa blagovaonom i pomoćnim ležajem, kuhinje, kupaonice . Ispred kuće nalazi se terasa i dvorište, te dječje igralište. Sobe su za nepušače, free parking , Sattv.

Baviti se sportom, rekreirati se, aktivno se odmarati, puniti baterije – sve to vam pruža naše okruženje, svojim spletom uskih šumskih puteva, proplanaka, mostova, ali i uređenim stazama za ležerne vožnje biciklom, jahanje, planinarenje, speleološke pothvate.

Otkrijte bogatu tradiciju odmarajući se aktivno, kušajući iznimne gastronomske specijalitete, degustirajući renomirana vina i najbolje rakije.