Wohnungen Radicevic

Wir sind die Familie Radičević und möchten Sie in unserem Familienhaus mit Apartments begrüßen. Wir haben drei Wohnungen, auf jeder Etage des Hauses gibt es eine Wohnung. Die erste Wohnung bietet Platz für maximal sechs Personen, die zweite für acht und die dritte für vier Personen. Die dritte Wohnung befindet sich auf dem Dachboden und bietet einen wirklich spektakulären Meerblick.

Medići su malo turističko i ribarsko mjesto pokraj Mimica i Omiša, u srcu Dalmacije. Medići su idealno mjesto za ljetni odmor ukoliko želite pobjeći od užurbanosti i stresa gradske gužve. Međutim, zbog blizine gradova (Split, koji se nalazi 30ak kilometara sjeverozapadno od Medića, i Makarske 25 kilometara jugoistočno) Medići se nalaze na idealnom zomljopisnom položaju u Dalmaciji, i vrlo je jednostavno i brzo poći u različita razgledavanja ili noćne izlaske

Medići su poznati po svojim mnogobrojnim, raznolikim i prirodnim plažama. Ovdje zaista možete naći svakakve plaže, od velikih sa caffe barovima do malih i skrivenih. Kristalno čisto more Vas jednostavno poziva da se kupate ili ronite, dok je stari potopljeni brod u plitkom moru (3-5 m) prava atrakcija u Medićima.

Prvi stanovnici Medića su uglavnom bili zemljoradnici, a zbog škrte i ne baš bogate zemlje bili su i vrsni ribari. A upravo zbog te zemljoradničke prošlosti Medići su danas okruženi malinicima, vinogradima i borovima što pruža idilični mediteranski ugođaj.

Vremenska prognoza za Brač

Prognoza vremena za Brač
Nedjelja
19.05.2024
Prognoza vremena za Brač
Ponedjeljak
20.05.2024
Prognoza vremena za Brač
Utorak
21.05.2024
Prognoza vremena za Brač
Srijeda
22.05.2024
Prognoza vremena za Brač
Četvrtak
23.05.2024
Prognoza vremena za Brač
Petak
24.05.2024
Prognoza vremena za Brač
Subota
25.05.2024
Prognoza vremena za Brač
Nedjelja
26.05.2024