Apartment Eva Lepoglava

Holiday house, apartment, rooms near Lepoglava for 1-10 people at affordable prices. Located at 400 m above sea level. height in a quiet location with a beautiful view of the surrounding mountains and the town of Lepoglava. The house is a great place for rest of soul and body near the forest and a real rural idyll. We recommend it for accommodating families, athletes, recreationists or people who want to get away from the city’s accelerated pace.

Kuća za odmor (registrirana kao "Apartman 'Eva'' smještena na 400 m nadm.visine s prekrasnim pogledom na najvišu planinu Hrvatskog zagorja Ivančicu, grad Lepoglavu, te okolna sela i šume koji Vas mame da ih posjetite u svako godišnje doba.
Kuća je smještena na mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini šume, te je pogodna za prihvat obitelji s djecom, planinare, bicikliste, paraglajdere, ribiče ili ljude željne mira i odmora za tijelo i dušu.
Blizina Lepoglave, Trakošćana, planina Ravne gore, Ivančice i Strahinjčice zasigurno je odlično mjesto za za Vaš odmor.
Kuća je idealan za smještaj 10 odraslih osoba. Za Vas u ponudi imamo četiri (4) spavaće sobe, sa zasebnim kupaonicama i TV prijemnicima i jedan dodatni ležaj za dvije osobe u dnevnom boravku. Dvije spavaće sobe u potkrovlju imaju posebne ulaze, pa se mogu prema željama i potrebi pojedinačno iznajmiti. U sklopu apartmana nalazi se terasa za 12-15 osoba koju možete koristiti za proslave svojih djevojačkih, momačkih, rođendana, ili jednostavno pripremiti roštilj za svoju obitelj i prijatelje. Terasa je potpuno opremljena za ugodna druženja sa kamin-roštiljem, sudoperom sa tekućom toplom vodom, šankom, frižiderom, te velikim stolom sa klupama. Za naše goste i pripremu njihovih delicija imamo na raspolaganju kotlić na tronošcu, te više veličina "tanjura" za kotlovinu. Drva su gratis. Kuća je projektirana tako da postoji mogućnost raznih kombinacija smještaja, te može prihvatiti od 1 do 10 osoba, a za više je potreban raniji dogovor.
U ponudi imamo kvalitetno sortno vino i razne vrste rakija.
Vaši ljubazni domaćini žive u obližnjoj obiteljskoj kući, te Vam stoje na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

S nama ćete probati pravu zagorsku kapljicu i opojne voćne rakije, a rado ćemo vam otvoriti i stari obiteljski podrum. Pokazat ćemo vam svu gostoljubivost zagorskog kraja, a naša hiža postat će vaš privremeni dom.
DOBRO MI DOŠEL PRIJATELJ…
www. steficar.com

Weather forecast for Krapina

Prognoza vremena za Krapina
Četvrtak
30.05.2024
Prognoza vremena za Krapina
Petak
31.05.2024
Prognoza vremena za Krapina
Subota
01.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Nedjelja
02.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Ponedjeljak
03.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Utorak
04.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Srijeda
05.06.2024
Prognoza vremena za Krapina
Četvrtak
06.06.2024