Affitti per le vacanze - Natura

Trascorri le tue vacanze - annuali, fine settimana o giornaliere in un'oasi di pace. La casa si trova vicino a Samobor, situata ad un'altitudine di 430 m La pace e la privacy fornite dall'ambiente vi permetteranno di rilassarvi dalle preoccupazioni e dagli obblighi quotidiani. La casa è nuova, modernamente attrezzata, con una capacità fino a 15 persone.

Provedite odmor – godišnji, vikend ili dnevni u oazi mira.
Kuća se nalazi u blizini Samobora, smještena je na nadmorskoj visini od 430 m. Mir i privatnost koje pruža okruženje omogućit će Vam da se odmorite od svakodnevnih obaveza. Kuća je nova, moderno opremljena, smještajnog kapaciteta do 15 osoba. Na prvoj etaži se nalaze konoba, kuhinja i velika terasa sa pečenjarom za roštilj i ražanj te sanitarni čvor s tuš kabinom Terasa je otvorena, a po potrebi natkrivena tendom. Na drugoj etaži se nalazi dnevni boravak s otvorenim kaminom, kuhinja, blagovaonica i WC, na trećoj etaži se nalaze četiri spavaće sobe (dvije s bračnim krevetima), hodnik i kupaonica s Wc-om. Kuća ima i veliki parking od cca 8 parkirnih mjesta od kojih su dva parkirna mjesta natkrivena.
Ako poželite, za samo 10-ak minuta naći ćete se u prekrasnom gradiću Samobor, upoznati se sa njegovom prošlošću i sadašnjošću, kušati čuvene samoborske kremšnite i uživati u sadržajima koje ovaj gradić nudi svojim posjetiteljima. Odlučite li pak razgledati Zagreb, a ujedno obaviti i shopping, 30-ak minuta lagane vožnje i tu ste - pred vama su muzeji, povijesne znamenitosti, sakralne građevine, spomenici kulture, dućani, shopping centri, tržnice i trgovi. Grad je prepun znatiželjnih posjetitelja iz cijelog svijeta.
Cijena dnevnog najma s noćenjem kompletne kuće - (2 dana i jedno noćenje) iznosi 1500,00 kn. Za boravak duži od 3 dana mogući su dogovori po pitanju cijene.
Za sve detaljne informacije možete nas kontaktirati putem e-mail-a: petkovichrvoje69@gmail.com

Vremenska prognoza za Zagreb

Prognoza vremena za Zagreb
Srijeda
19.06.2024
Prognoza vremena za Zagreb
Četvrtak
20.06.2024
Prognoza vremena za Zagreb
Petak
21.06.2024
Prognoza vremena za Zagreb
Subota
22.06.2024
Prognoza vremena za Zagreb
Nedjelja
23.06.2024
Prognoza vremena za Zagreb
Ponedjeljak
24.06.2024
Prognoza vremena za Zagreb
Utorak
25.06.2024
Prognoza vremena za Zagreb
Srijeda
26.06.2024