Appartamenti (AutoCamp) Aveto Turanj

L'azienda Aveto ha ospitato un gran numero di persone che, grazie alla qualità del servizio e alla gentilezza dei nostri ospiti, sono rimaste per anni una clientela fissa e fissa.

Aveto je tvrtka koja nudi uslugu apartmanskog smještaja s polupansionom, i auto – kampa smještenog u samom centru mjesta, u velikoj park- šumi, u zelenilu s puno hlada, opremljen sanitarnim čvorovima i toplom vodom. Zahvaljujući iskustvu u radu u sektoru usluga u turizmu spremni smo Vam ponuditi vrhunsku turističku uslugu i odgovoran smo i pouzdan partner. Aveto tvrtka ugostila je veliki broj osoba, koje su zahvaljujući kvaliteti usluge i ljubaznosti domaćina ostali godinama naši redoviti i stalni gosti. Također svakodnevno primamo upite od novih zainteresiranih gostiju, koji su dobili preporuku od svojih rođaka i prijatelja.

Naši turističko-smještajni kapaciteti su locirani u Turnju, rivijera Sv. Filip i Jakov. Ispred samog mjesta proteže se maleni otočić Babac, iza kojega pogled puca na otok Pašman, i tako posjetiteljima daje spektakularan pogled na plavo more i zelenilom obrasle padine otoka. Istovremeno, mjesto je dobro prometno povezano, jer je udaljeno svega 5 km od Biograda, gdje posjetitelji mogu za sebe pronaći mnoge zabavne sadržaje. Za ljubitelje nautičkog turizma, upravo je važan sam geografski položaj Turnja, jer u obližnjam Biogradu imaju mogućnost chartera jahti, i uživanja u predivnoj prirodi okolnog otočja.

Dođite u Turanj, jer biti će te daleko od gužve, a opet u blizini svih zbivanja.

Vremenska prognoza za Zadar

Prognoza vremena za Zadar
Nedjelja
19.05.2024
Prognoza vremena za Zadar
Ponedjeljak
20.05.2024
Prognoza vremena za Zadar
Utorak
21.05.2024
Prognoza vremena za Zadar
Srijeda
22.05.2024
Prognoza vremena za Zadar
Četvrtak
23.05.2024
Prognoza vremena za Zadar
Petak
24.05.2024
Prognoza vremena za Zadar
Subota
25.05.2024
Prognoza vremena za Zadar
Nedjelja
26.05.2024