Appartamenti Radicevic

Siamo la famiglia Radičević e vogliamo darvi il benvenuto nella nostra casa di famiglia con appartamenti. Abbiamo tre appartamenti, su ogni piano della casa c'è un appartamento. Il primo appartamento può ospitare un massimo di sei persone, il secondo otto e il terzo quattro. Il terzo appartamento si trova in mansarda e gode di una vista mare davvero spettacolare.

Medići su malo turističko i ribarsko mjesto pokraj Mimica i Omiša, u srcu Dalmacije. Medići su idealno mjesto za ljetni odmor ukoliko želite pobjeći od užurbanosti i stresa gradske gužve. Međutim, zbog blizine gradova (Split, koji se nalazi 30ak kilometara sjeverozapadno od Medića, i Makarske 25 kilometara jugoistočno) Medići se nalaze na idealnom zomljopisnom položaju u Dalmaciji, i vrlo je jednostavno i brzo poći u različita razgledavanja ili noćne izlaske

Medići su poznati po svojim mnogobrojnim, raznolikim i prirodnim plažama. Ovdje zaista možete naći svakakve plaže, od velikih sa caffe barovima do malih i skrivenih. Kristalno čisto more Vas jednostavno poziva da se kupate ili ronite, dok je stari potopljeni brod u plitkom moru (3-5 m) prava atrakcija u Medićima.

Prvi stanovnici Medića su uglavnom bili zemljoradnici, a zbog škrte i ne baš bogate zemlje bili su i vrsni ribari. A upravo zbog te zemljoradničke prošlosti Medići su danas okruženi malinicima, vinogradima i borovima što pruža idilični mediteranski ugođaj.

Vremenska prognoza za Brač

Prognoza vremena za Brač
Nedjelja
28.05.2023
Prognoza vremena za Brač
Ponedjeljak
29.05.2023
Prognoza vremena za Brač
Utorak
30.05.2023
Prognoza vremena za Brač
Srijeda
31.05.2023
Prognoza vremena za Brač
Četvrtak
01.06.2023
Prognoza vremena za Brač
Petak
02.06.2023
Prognoza vremena za Brač
Subota
03.06.2023
Prognoza vremena za Brač
Nedjelja
04.06.2023