Appartamento Eva Lepoglava

Casa vacanze, appartamento, camere vicino a Lepoglava per 1-10 persone a prezzi convenienti. Situato a 400 m sul livello del mare. di altezza in una posizione tranquilla con una bellissima vista sulle montagne circostanti e sulla città di Lepoglava La casa è un luogo ideale per il riposo dell'anima e del corpo vicino alla foresta e un vero idillio rurale. Lo consigliamo per ospitare famiglie, atleti, ricreativi o persone che vogliono allontanarsi dal ritmo accelerato della città.

Kuća za odmor (registrirana kao "Apartman 'Eva'' smještena na 400 m nadm.visine s prekrasnim pogledom na najvišu planinu Hrvatskog zagorja Ivančicu, grad Lepoglavu, te okolna sela i šume koji Vas mame da ih posjetite u svako godišnje doba.
Kuća je smještena na mirnoj lokaciji u neposrednoj blizini šume, te je pogodna za prihvat obitelji s djecom, planinare, bicikliste, paraglajdere, ribiče ili ljude željne mira i odmora za tijelo i dušu.
Blizina Lepoglave, Trakošćana, planina Ravne gore, Ivančice i Strahinjčice zasigurno je odlično mjesto za za Vaš odmor.
Kuća je idealan za smještaj 10 odraslih osoba. Za Vas u ponudi imamo četiri (4) spavaće sobe, sa zasebnim kupaonicama i TV prijemnicima i jedan dodatni ležaj za dvije osobe u dnevnom boravku. Dvije spavaće sobe u potkrovlju imaju posebne ulaze, pa se mogu prema željama i potrebi pojedinačno iznajmiti. U sklopu apartmana nalazi se terasa za 12-15 osoba koju možete koristiti za proslave svojih djevojačkih, momačkih, rođendana, ili jednostavno pripremiti roštilj za svoju obitelj i prijatelje. Terasa je potpuno opremljena za ugodna druženja sa kamin-roštiljem, sudoperom sa tekućom toplom vodom, šankom, frižiderom, te velikim stolom sa klupama. Za naše goste i pripremu njihovih delicija imamo na raspolaganju kotlić na tronošcu, te više veličina "tanjura" za kotlovinu. Drva su gratis. Kuća je projektirana tako da postoji mogućnost raznih kombinacija smještaja, te može prihvatiti od 1 do 10 osoba, a za više je potreban raniji dogovor.
U ponudi imamo kvalitetno sortno vino i razne vrste rakija.
Vaši ljubazni domaćini žive u obližnjoj obiteljskoj kući, te Vam stoje na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

S nama ćete probati pravu zagorsku kapljicu i opojne voćne rakije, a rado ćemo vam otvoriti i stari obiteljski podrum. Pokazat ćemo vam svu gostoljubivost zagorskog kraja, a naša hiža postat će vaš privremeni dom.
DOBRO MI DOŠEL PRIJATELJ…
www. steficar.com

Vremenska prognoza za Krapina

Prognoza vremena za Krapina
Petak
29.09.2023
Prognoza vremena za Krapina
Subota
30.09.2023
Prognoza vremena za Krapina
Nedjelja
01.10.2023
Prognoza vremena za Krapina
Ponedjeljak
02.10.2023
Prognoza vremena za Krapina
Utorak
03.10.2023
Prognoza vremena za Krapina
Srijeda
04.10.2023
Prognoza vremena za Krapina
Četvrtak
05.10.2023
Prognoza vremena za Krapina
Petak
06.10.2023