Casa vacanze "Kod Štefa"

La casa per le vacanze sulle rive del Danubio è in posizione ideale per gli amanti della pesca, delle bellezze naturali e culturali, degli amanti del vino, dei ciclisti. Scopri il fascino della Slavonia orientale con la famiglia o gli amici perché la casa può ospitare fino a 8 persone. Gli animali domestici sono i benvenuti!

U slavonskom selu Dalj, gdje „Dunav ljubi nebo“, a njegovi stanovnici žive od rijeke i njenih bogatstva, istovremeno poštujući njenu ljepotu i snagu, nalazi se kuća za odmor „Kod Štefa“.

Kuća se nalazi uz šetnicu koja se proteže desnom obalom Dunava, a svojom veličinom i kapacitetima ugodno će smjestiti 5 osoba, uz moguće korištenje dva dodatna ležaja i dječjeg krevetića. Kuća sadrži 3 spavaće sobe, veliki dnevni boravak s izlazom na terasu, kuhinju, kupaonu i zasebni toalet.

Na raspolaganju gostima je i veliki roštilj u dvorištu kuće, a u pripremljenim delicijama možete uživati pod drvenom sjenicom zagrnutom ružama.

Nadamo se da ćete tijekom svog boravka biti u prilici probati neko od voća koje raste u našem malom ali bogatom voćnjaku, slobodni ste poslužiti se!

Rado ćemo vam pomoći sadržajno kreirati svoj boravak, Dalj i okolica su zanimljivi za ljubitelje čiste i netaknute prirode, vinoljupce, ribiče, ljubitelje arheologije, astronomije (U Dalju se nalazi Kulturni znanstveni centar "Milutin Milanković") i kulturnih znamenitosti. Ukoliko samo tražite mir, dovoljno će biti sjesti u dvorište kuće i duboko udahnuti uživajući u tišini i mirisu rijeke, krenuti u šetnju ili se možda osvježiti na jednoj od dviju daljskih plaža.

Iz Dalja možete posjetiti Osijek, Aljmaš, Vukovar, Erdut, Kopački rit..

Vremenska prognoza za Vukovar

Prognoza vremena za Vukovar
Srijeda
27.10.2021
Prognoza vremena za Vukovar
Četvrtak
28.10.2021
Prognoza vremena za Vukovar
Petak
29.10.2021
Prognoza vremena za Vukovar
Subota
30.10.2021
Prognoza vremena za Vukovar
Nedjelja
31.10.2021
Prognoza vremena za Vukovar
Ponedjeljak
01.11.2021
Prognoza vremena za Vukovar
Utorak
02.11.2021
Prognoza vremena za Vukovar
Srijeda
03.11.2021