Ferienhaus "Dedina kućica", Zagreb - Raum für Feierlichkeiten mieten

Rustikal eingerichtetes und voll ausgestattetes Ferienhaus in Zagreb, in der Natur gelegen, direkt neben der Grenze zu PP Medvednica. Es ist ein idealer Ort für Familienfeiern!

O DEDINOJ KUĆICI

Naša ponuda se sastoji od ukupno tri različita prostora za najam i proslave u Zagrebu - to su: Dedina sjenica, Dedina kućica i Dedina konoba. Ovdje možete pronaći sve važnije informacije o Dedinoj kućici.

UKRATKO

Dedina kućica je prekrasna planinska kućica stvorena za sve one koji traže nešto posebno i autentično. Rezultat je neizmjerne ljubavi i pažnje, kao i vremena koje je uloženo da bi svaki detalj bio na svome mjestu. Izvorno je izgrađena davnih 50-ih godina prošlog stoljeća i to od prirodnog kamena iz našeg kamenoloma, a kako je svaki takav komad ručno vađen i ručno klesan, cijela ova kućica je svojevrstan unikat. Tijekom 2017. i 2018. godine u potpunosti je renovirana i uređena u rustikalnom stilu, pri čemu je poseban naglasak stavljen na sve ono što je čini upravo drugačijom i nesvakidašnjom. Zahvaljujući tome, danas ima ono nešto i priča svoju priču kojom vraća nas kroz vrijeme.

LOKACIJA

Ovaj prostor za proslave se nalazi u Zagrebu (kvart Borčec), na adresi Teškovec 69, oko 15-20 minuta vožnje od centra grada. Smješten je na 400 metara nadmorske visine, u miru i tišini, šumi i zelenilu, neposredno uz granicu Parka prirode Medvednica, a ističe se lijepim pogledom na zapadni dio grada.

NAMJENA

Dedina kućica je prvenstveno namijenjena za obiteljske proslave kao što su dječji rođendani, krštenja, prve pričesti, krizme, godišnjice, promocije, ali i za sve popularniji team building. Također, idealna je za druženja s obitelji i prijateljima i onda kad za to ne postoji neki poseban razlog, već jednostavno poželite uživati u ovom jedinstvenom ambijentu, u društvu ljudi do kojih Vam je stalo.

SADRŽAJ

Dedina kućica je prije svega kuća za odmor koja se sastoji od ukupno četiri prostorije i to: 1) kuhinjice s blagovaonicom, 2) dnevnog boravka, 3) spavaće sobe te 4) kupaonice s WC-om.

Najam ovog prostora za proslave uključuje ne samo Dedinu kućicu, već i njezino ograđeno dvorište te bogati popratni sadržaj, od kojeg prvenstveno ističemo sljedeće:
- veliki parking (za cca 10 automobila)
- struja
- voda
- vanjski sudoper
- frižider
- škrinja
- kuhinja sa sudoperom i 2 štednjaka
- kuhalo za vodu
- perilica za suđe
- peć na drva sa pripremljenim drvima
- klima uređaj
- jastuci i posteljina
- ručnici
- željezni beštek - vilice i noževi
- čaše (paket)
- tanjuri (veliki i mali)
- otvarač za vino i pivo
- 2 posude za salatu
- papirnati ubrus
- roštilj sa pripremljenim drvima
- rešetka za pečenje
- kompletan pribor za pečenje
- 2 posude za meso
- krpa i pregača
- đezvica za kavu
- kante za smeće sa vrećama
- velika livada za igru i rekreaciju
- ljuljačke
- mini dječji stolovi i stolice
- mini kućice, klackalice, tobogani itd.

KAPACITET

U sklopu vanjskog dijela (dvorišta), Dedina kućica može zaprimiti maksimalno 25 osoba. Naime, tamo se nalazi masivni stol (dimenzija 4 x 1 m) koji ima kapacitet sjedećih mjesta za do 20 osoba, a kako obično ne sjede svi istovremeno, 25 smo odredili kao maksimum. Ako su tu još i klinci, za njih uvijek možemo osigurati još i dodatni stol sa klupama (dimenzija 2 x 1 m), kao i mini dječje stolove i stolice. Uglavnom, ova varijanta sa dvorištem je idealna za sve koji planiraju boravak na otvorenom po lijepom vremenu.

U sklopu unutrašnjeg dijela, Dedina kućica može zaprimiti maksimalno 12 osoba, od kojih 4 mogu i prespavati. Naime, u dnevnom boravku se nalazi stol koji ima kapacitet sjedećih mjesta za do 12 osoba, a u spavaćoj sobi su dva osnovna i dva pomoćna ležaja (2+2) koji se mogu brzo i jednostavno rasporediti kako god Vam odgovara.

RASPOLOŽIVOST

Dedina kućica Vam je na raspolaganju od 13:00h pa do idućeg jutra u 10:00h, tj. sveukupno 21h.

NAJAMNINA

Tijekom ljetnog perioda (01.03. – 31.10.) najamnina za proslave iznosi 2.000,00 kn.

Tijekom zimskog perioda (01.11. – 29.02.) najamnina za proslave iznosi 1.600,00 kn.

PDV nije obračunat – fizička osoba nije u sustavu PDV-a prema čl. 90. st. 2. Zakona o PDV-u. Boravišna pristojba naplaćena je u paušalnoj svoti.

REZERVACIJA

U svrhu provjere slobodnih termina, kontaktirati nas možete:
a) putem mobitela: 091 8863 700 (Christian) ili
b) putem e-maila: dedina.kucica@gmail.com

Nakon odabira slobodnog termina, šaljemo Vam ponudu.

Za rezervaciju je potrebno uplatiti akontaciju u iznosu od 500,00 kn, u roku od 48 sati od primitka naše ponude. Preostali iznos najamnine potrebno uplatiti najkasnije do početka iznajmljivanja.

U slučaju otkazivanja termina ne vršimo povrat akontacije.

Za sva dodatna pitanja možemo se čuti. :)

Kuća za odmor ***
Dedina kućica, najam prostora za proslave
Teškovec 69
10090 Zagreb